Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Genetic basis of 17 traits and viscosity parameters characterizing the eating and cooking quality of rice grain
 
 
Titel: Genetic basis of 17 traits and viscosity parameters characterizing the eating and cooking quality of rice grain
Auteur: Wang, L. Q.
Liu, W. J.
Xu, Y.
He, Y. Q.
Luo, L. J.
Xing, Y. Z.
Xu, C. G.
Zhang, Qifa
Verschenen in: Theoretical and applied genetics
Paginering: Jaargang 115 (2007) nr. 4 pagina's 463-476
Jaar: 2007
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, Berlin/Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland