Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 8 gevonden artikelen
 
 
  On Processing Potato. 4. Survey of the Nutritional and Sensory Value of Products and Dishes
 
 
Titel: On Processing Potato. 4. Survey of the Nutritional and Sensory Value of Products and Dishes
Auteur: Haverkort, A. J.
Linnemann, A. R.
Struik, P. C.
Wiskerke, J. S. C.
Verschenen in: Potato research
Paginering: Jaargang 66 () nr. 2 pagina's 429-468
Jaar: 2022-08-19
Inhoud:
Uitgever: Springer Netherlands, Dordrecht
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 8 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland
Toegankelijkheidsverklaring