Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Mechanically Enhanced Salmo salar Gelatin by Enzymatic Cross-linking: Premise of a Bioinspired Material for Food Packaging, Cosmetics, and Biomedical Applications
 
 
Titel: Mechanically Enhanced Salmo salar Gelatin by Enzymatic Cross-linking: Premise of a Bioinspired Material for Food Packaging, Cosmetics, and Biomedical Applications
Auteur: Buscaglia, Manon
Guérard, Fabienne
Roquefort, Philippe
Aubry, Thierry
Fauchon, Marilyne
Toueix, Yannick
Stiger-Pouvreau, Valérie
Hellio, Claire
Le Blay, Gwenaëlle
Verschenen in: Marine biotechnology
Paginering: Jaargang 24 () nr. 4 pagina's 801-819
Jaar: 2022-08-01
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland