Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Is the future as tasty as the present? Elevated temperature and hyposalinity affect the quality of Fucus (Phaeophyceae, Fucales) as food for the isopod Idotea balthica
 
 
Titel: Is the future as tasty as the present? Elevated temperature and hyposalinity affect the quality of Fucus (Phaeophyceae, Fucales) as food for the isopod Idotea balthica
Auteur: Rothäusler, Eva
Haavisto, Fiia
Jormalainen, Veijo
Verschenen in: Marine biology
Paginering: Jaargang 164 (2017) nr. 11 pagina's 1-15
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Springer Berlin Heidelberg, Berlin/Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland