Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Preparation of doughnuts using partially hydrogenated peanut oil and alternative products with reduced content of trans-fatty acids
 
 
Titel: Preparation of doughnuts using partially hydrogenated peanut oil and alternative products with reduced content of trans-fatty acids
Auteur: Brühl, Ludger
Unbehend, Günter
Verschenen in: Journal für Verbraucherschutz und Lebensmittelsicherheit
Paginering: Jaargang 8 (2013) nr. 3 pagina's 155-163
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Springer Basel, Basel
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland