Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 22 gevonden artikelen
 
 
  The use of thyme and laurel essential oil treatments to extend the shelf life of bluefish (Pomatomus saltatrix) during storage in ice
 
 
Titel: The use of thyme and laurel essential oil treatments to extend the shelf life of bluefish (Pomatomus saltatrix) during storage in ice
Auteur: Erkan, Nuray
Tosun, Şehnaz Yasemin
Ulusoy, Şafak
Üretener, Gonca
Verschenen in: Journal für Verbraucherschutz und Lebensmittelsicherheit
Paginering: Jaargang 6 (2010) nr. 1 pagina's 39-48
Jaar: 2010
Inhoud:
Uitgever: SP Birkhäuser Verlag Basel, Basel
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 22 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland