Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Tetracycline residues in tilapia and catfish tissue and the effect of different cooking methods on oxytetracycline and doxycycline residues
 
 
Titel: Tetracycline residues in tilapia and catfish tissue and the effect of different cooking methods on oxytetracycline and doxycycline residues
Auteur: Morshdy, Alaa Eldin M. A.
Hussein, Mohamed A. M.
Mohamed, Mohamed Ali Abdrabo
Hamed, Eslam
El-Murr, Abd Elhakeem
Darwish, Wageh Sobhy
Verschenen in: Journal für Verbraucherschutz und Lebensmittelsicherheit
Paginering: Jaargang 17 () nr. 4 pagina's 387-393
Jaar: 2022-07-30
Inhoud:
Uitgever: Springer International Publishing, Cham
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland