Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Prevalence of Arcobacter and Campylobacter in beef meat samples and characterization of the recovered isolates
 
 
Titel: Prevalence of Arcobacter and Campylobacter in beef meat samples and characterization of the recovered isolates
Auteur: Aydin, Fuat
Yağiz, Aydın
Abay, Seçil
Müştak, Hamit Kaan
Diker, Kadir Serdar
Verschenen in: Journal für Verbraucherschutz und Lebensmittelsicherheit
Paginering: Jaargang 15 () nr. 1 pagina's 15-25
Jaar: 2020-01-10
Inhoud:
Uitgever: Springer International Publishing, Cham
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland