Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 31 van 48 gevonden artikelen
 
 
  Modelling the kinetics of mass transfer and change in colour during deep fat frying of green peas (Pisum sativum L.) at different frying temperatures
 
 
Titel: Modelling the kinetics of mass transfer and change in colour during deep fat frying of green peas (Pisum sativum L.) at different frying temperatures
Auteur: Manjunatha, S. S.
Mathews, Aleena T.
Patki, P. E.
Verschenen in: Heat and mass transfer
Paginering: Jaargang 55 (2019) nr. 11 pagina's 3087-3102
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Springer Berlin Heidelberg, Berlin/Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 31 van 48 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland