Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 19 gevonden artikelen
 
 
  Modelling for heat and mass transfer parameters in deep-frying of products - Modell zur Ermittlung von Wärme- und Stoffübergangsparametern beim Tauchgaren von Lebensmitteln
 
 
Titel: Modelling for heat and mass transfer parameters in deep-frying of products - Modell zur Ermittlung von Wärme- und Stoffübergangsparametern beim Tauchgaren von Lebensmitteln
Auteur: Dincer, I.
Verschenen in: Heat and mass transfer
Paginering: Jaargang 32 (1997) nr. 1-2 pagina's 109-113
Jaar: 1997
Inhoud:
Uitgever: Springer-Verlag, Berlin/Heidelberg
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland