Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Emulsification Capacity of Microgels Assembled from β-Lactoglobulin and Pectin
 
 
Titel: Emulsification Capacity of Microgels Assembled from β-Lactoglobulin and Pectin
Auteur: Zimmerer, Laura
Jones, Owen G.
Verschenen in: Food biophysics
Paginering: Jaargang 9 (2014) nr. 3 pagina's 229-237
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Springer US, Boston
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland