Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 10 gevonden artikelen
 
 
  Thermal and pH Stability of the B-Phycoerythrin from the Red Algae Porphyridium cruentum
 
 
Titel: Thermal and pH Stability of the B-Phycoerythrin from the Red Algae Porphyridium cruentum
Auteur: González-Ramírez, Emilio
Andújar-Sánchez, Montserrat
Ortiz-Salmerón, Emilia
Bacarizo, Julio
Cuadri, Celia
Mazzuca-Sobczuk, Tania
Ibáñez, María José
Cámara-Artigas, Ana
Martínez-Rodríguez, Sergio
Verschenen in: Food biophysics
Paginering: Jaargang 9 (2014) nr. 2 pagina's 184-192
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Springer US, Boston
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland