Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 10 gevonden artikelen
 
 
  Factors Influencing the Formation and Stability of Filled Hydrogel Particles Fabricated by Protein/Polysaccharide Phase Separation and Enzymatic Cross-Linking
 
 
Titel: Factors Influencing the Formation and Stability of Filled Hydrogel Particles Fabricated by Protein/Polysaccharide Phase Separation and Enzymatic Cross-Linking
Auteur: Matalanis, Alison
McClements, David Julian
Verschenen in: Food biophysics
Paginering: Jaargang 7 (2011) nr. 1 pagina's 72-83
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Springer US, Boston
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland