Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Changes in Colloidal Properties of Oil in Water Emulsions Stabilized with Sodium Caseinate Observed by Acoustic and Electroacoustic Spectroscopy
 
 
Titel: Changes in Colloidal Properties of Oil in Water Emulsions Stabilized with Sodium Caseinate Observed by Acoustic and Electroacoustic Spectroscopy
Auteur: Gülseren, İbrahim
Corredig, Milena
Verschenen in: Food biophysics
Paginering: Jaargang 6 (2011) nr. 4 pagina's 534-542
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Springer US, Boston
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 14 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland