Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 20 gevonden artikelen
 
 
  Solid–Liquid Transitions and Stability of HPKO-in-Water Systems Emulsified by Dairy Proteins
 
 
Titel: Solid–Liquid Transitions and Stability of HPKO-in-Water Systems Emulsified by Dairy Proteins
Auteur: Cornacchia, Leonardo
Roos, Yrjö H.
Verschenen in: Food biophysics
Paginering: Jaargang 6 (2011) nr. 2 pagina's 288-294
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Springer US, Boston
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 20 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland