Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Influence of Cross-linked Waxy Maize Starch on the Aggregation Behavior of Casein Micelles During Acid-induced Gelation
 
 
Titel: Influence of Cross-linked Waxy Maize Starch on the Aggregation Behavior of Casein Micelles During Acid-induced Gelation
Auteur: Azim, Zohra
Alexander, Marcela
Koxholt, Max
Corredig, Milena
Verschenen in: Food biophysics
Paginering: Jaargang 5 (2010) nr. 3 pagina's 227-237
Jaar: 2010
Inhoud:
Uitgever: Springer US, Boston
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland