Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 8 gevonden artikelen
 
 
  Encapsulation of Resveratrol Using Water-in-Oil-in-Water Double Emulsions
 
 
Titel: Encapsulation of Resveratrol Using Water-in-Oil-in-Water Double Emulsions
Auteur: Hemar, Yacine
Cheng, Li Jiang
Oliver, Christine M.
Sanguansri, Luz
Augustin, Maryann
Verschenen in: Food biophysics
Paginering: Jaargang 5 (2010) nr. 2 pagina's 120-127
Jaar: 2010
Inhoud:
Uitgever: Springer US, Boston
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 8 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland