Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 9 gevonden artikelen
 
 
  Mechanical Properties of Mammalian and Fish Gelatins as a Function of the Contents of α-Chain, β-Chain, and Low and High Molecular Weight Fractions
 
 
Titel: Mechanical Properties of Mammalian and Fish Gelatins as a Function of the Contents of α-Chain, β-Chain, and Low and High Molecular Weight Fractions
Auteur: Eysturskarð, Jonhard
Haug, Ingvild J.
Ulset, Ann-Sissel
Joensen, Hóraldur
Draget, Kurt I.
Verschenen in: Food biophysics
Paginering: Jaargang 5 (2009) nr. 1 pagina's 9-16
Jaar: 2009
Inhoud:
Uitgever: Springer US, Boston
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 9 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland