Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 6 gevonden artikelen
 
 
  Impact of the Crystallinity on the Physical Properties of Inulin during Water Sorption
 
 
Titel: Impact of the Crystallinity on the Physical Properties of Inulin during Water Sorption
Auteur: Ronkart, Sébastien N.
Paquot, Michel
Blecker, Christophe S.
Fougnies, Christian
Doran, Lynn
Lambrechts, Jean Christophe
Norberg, Bernadette
Deroanne, Claude
Verschenen in: Food biophysics
Paginering: Jaargang 4 (2008) nr. 1 pagina's 49-58
Jaar: 2008
Inhoud:
Uitgever: Springer US, Boston
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 6 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland