Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 7 gevonden artikelen
 
 
  Antioxidant and Neuroprotective Properties of Sour Tea (Hibiscus sabdariffa, calyx) and Green Tea (Camellia sinensis) on some Pro-oxidant-induced Lipid Peroxidation in Brain in vitro
 
 
Titel: Antioxidant and Neuroprotective Properties of Sour Tea (Hibiscus sabdariffa, calyx) and Green Tea (Camellia sinensis) on some Pro-oxidant-induced Lipid Peroxidation in Brain in vitro
Auteur: Oboh, G.
Rocha, J. B. T.
Verschenen in: Food biophysics
Paginering: Jaargang 3 (2008) nr. 4 pagina's 382-389
Jaar: 2008
Inhoud:
Uitgever: Springer US, Boston
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 7 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland