Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 26 gevonden artikelen
 
 
  From the Chef’s Mind to the Dish: How Scientific Approaches Facilitate the Creative Process
 
 
Titel: From the Chef’s Mind to the Dish: How Scientific Approaches Facilitate the Creative Process
Auteur: Arboleya, Juan-Carlos
Olabarrieta, Idoia
Luis-Aduriz, Andoni
Lasa, Daniel
Vergara, Javier
Sanmartín, Esther
Iturriaga, Leire
Duch, Antonio
Martínez de Marañón, Iñigo
Verschenen in: Food biophysics
Paginering: Jaargang 3 (2008) nr. 2 pagina's 261-268
Jaar: 2008
Inhoud:
Uitgever: Springer US, Boston
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 26 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland