Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 21 gevonden artikelen
 
 
  Tribological and Rheological Properties of Lentil and Chickpea Proteins
 
 
Titel: Tribological and Rheological Properties of Lentil and Chickpea Proteins
Auteur: Saricaoglu, Beyza
Yilmaz, Hilal
Gultekin-Subasi, Busra
Altay, Ipek
Karaca, Asli Can
Mohammadifar, Mohammad Amin
Capanoglu, Esra
Verschenen in: Food biophysics
Paginering: Jaargang 20 () nr. 3 pagina's xx
Jaar: 2025-06-18
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 21 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland