Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 23 gevonden artikelen
 
 
  Sweet Orange and Sour Orange Essential Oils: A Review of Extraction Methods, Chemical Composition, Antioxidant and Antimicrobial Activities, and Applications in Innovative Food Technologies
 
 
Titel: Sweet Orange and Sour Orange Essential Oils: A Review of Extraction Methods, Chemical Composition, Antioxidant and Antimicrobial Activities, and Applications in Innovative Food Technologies
Auteur: da Cruz, Elder Pacheco
Souza, Estefania Júlia Dierings
Pail, Gabriel Lucas
Siebeneichler, Tatiane Jéssica
Fonseca, Laura Martins
Rombaldi, Cesar Valmor
Zavareze, Elessandra da Rosa
Dias, Alvaro Renato Guerra
Verschenen in: Food biophysics
Paginering: Jaargang 20 () nr. 3 pagina's xx
Jaar: 2025-06-27
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 23 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland