Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 34 gevonden artikelen
 
 
  Development of Bioactive Formulation Based on Crustacean Chitosan and Thymus satureioides, Cinnamomum zeylanicum, and Eugenia Caryophyllus Essential Oils for Food Preservation
 
 
Titel: Development of Bioactive Formulation Based on Crustacean Chitosan and Thymus satureioides, Cinnamomum zeylanicum, and Eugenia Caryophyllus Essential Oils for Food Preservation
Auteur: Mouhoub, Anouar
Guendouz, Amine
El Alaoui-Talibi, Zainab
Ibnsouda Koraichi, Saad
El Modafar, Cherkaoui
Verschenen in: Food biophysics
Paginering: Jaargang 20 () nr. 2 pagina's xx
Jaar: 2025-05-31
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 34 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland