Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 34 gevonden artikelen
 
 
  Influence of Oil Structuring Methods on the Application of Red Palm Oil as Fat Replacer: Emulsion Gelation, Oleogelation Template Emulsion, and Biphasic Gelation
 
 
Titel: Influence of Oil Structuring Methods on the Application of Red Palm Oil as Fat Replacer: Emulsion Gelation, Oleogelation Template Emulsion, and Biphasic Gelation
Auteur: Wardana, Dandy Kusuma
Setiowati, Arima Diah
Hidayat, Chusnul
Verschenen in: Food biophysics
Paginering: Jaargang 20 () nr. 2 pagina's xx
Jaar: 2025-05-30
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 34 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland