Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 34 gevonden artikelen
 
 
  Improving Gel Performance and Hot Extrusion Three-Dimensional Printability of Blueberry Gel with Guar Gum
 
 
Titel: Improving Gel Performance and Hot Extrusion Three-Dimensional Printability of Blueberry Gel with Guar Gum
Auteur: Santhoshkumar, P.
Swathika, B. S.
Negi, Aditi
Moses, J. A.
Verschenen in: Food biophysics
Paginering: Jaargang 20 () nr. 2 pagina's xx
Jaar: 2025-05-06
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 34 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland