Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 34 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Heat Treatment on the Molecular and Functional Properties of Pea Protein Isolate
 
 
Titel: Effect of Heat Treatment on the Molecular and Functional Properties of Pea Protein Isolate
Auteur: Liu, Rui
Frederiksen, Camilla P.
Rasmussen, Trine R.
Bakalis, Serafim
Jensen, Poul Erik
Rudić, Svemir
Bordallo, Heloisa N.
Gouseti, Ourania
Verschenen in: Food biophysics
Paginering: Jaargang 20 () nr. 2 pagina's xx
Jaar: 2025-03-31
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 34 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland