Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 45 gevonden artikelen
 
 
  Impact of Food-to-Food Fortification by House Cricket Powder on the Sensory, Functional, and Nutritional Properties of Climate-Smart Cassava Flour
 
 
Titel: Impact of Food-to-Food Fortification by House Cricket Powder on the Sensory, Functional, and Nutritional Properties of Climate-Smart Cassava Flour
Auteur: Ssepuuya, Geoffrey
Jjoloba, Wilberforce
Nakamya, Leticia
Musalima, Juliet H.
Nakimbugwe, Dorothy
Ssendagala, George William
Verschenen in: Food biophysics
Paginering: Jaargang 20 () nr. 1 pagina's xx
Jaar: 2024-11-28
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 45 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland