Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 45 gevonden artikelen
 
 
  Fabricating Antibacterial Powders from Olive Oil-In Water Emulsions Stabilized by Sour Cherry-Derived Hemicellulose and Pectin Crystalline Structures
 
 
Titel: Fabricating Antibacterial Powders from Olive Oil-In Water Emulsions Stabilized by Sour Cherry-Derived Hemicellulose and Pectin Crystalline Structures
Auteur: Kandemir, Şifanur
Başyiğit, Bülent
Karaaslan, Asliye
Cansu, Ümran
Sağlam, Hidayet
Karaaslan, Mehmet
Verschenen in: Food biophysics
Paginering: Jaargang 20 () nr. 1 pagina's xx
Jaar: 2024-10-31
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 45 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland