Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 45 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Ultrasonic Treatment on Functional Properties and Emulsion Stability of Sweet Potato Protein
 
 
Titel: Effect of Ultrasonic Treatment on Functional Properties and Emulsion Stability of Sweet Potato Protein
Auteur: Wang, Chenxi
Xia, Zhiyuan
Zhao, Haibo
Zhao, Meng
Xu, Enbo
Jin, Zhengyu
Yuan, Chao
Liu, Pengfei
Wu, Zhengzong
Cui, Bo
Verschenen in: Food biophysics
Paginering: Jaargang 20 () nr. 1 pagina's xx
Jaar: 2025-01-08
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 45 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland