Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 29 gevonden artikelen
 
 
  Effect of High-Pressure Processing on the Antioxidant and Antibacterial Properties of Honey
 
 
Titel: Effect of High-Pressure Processing on the Antioxidant and Antibacterial Properties of Honey
Auteur: Faraz, Ayesha
Williams, Mark
Fernando, WMAD Binosha
Jayasena, Vijay
Verschenen in: Food biophysics
Paginering: Jaargang 19 () nr. 4 pagina's 1007-1016
Jaar: 2024-08-17
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 29 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland