Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 29 gevonden artikelen
 
 
  Crystallization Behavior and Structural Build-Up of Palm Stearin - Wax Hybrid Fat Blends
 
 
Titel: Crystallization Behavior and Structural Build-Up of Palm Stearin - Wax Hybrid Fat Blends
Auteur: Rondou, Kato
Romanus, Marie
Verwee, Ellen
Penagos, Ivana A.
De Witte, Fien
Skirtach, Andre G.
Dewettinck, Koen
Van Bockstaele, Filip
Verschenen in: Food biophysics
Paginering: Jaargang 19 () nr. 4 pagina's 1042-1052
Jaar: 2024-08-26
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 29 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland