Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 23 gevonden artikelen
 
 
  Effects of Polyphenols in Different Teas on Physicochemical Characteristics of Egg White Protein Gel During Tea Eggs Making
 
 
Titel: Effects of Polyphenols in Different Teas on Physicochemical Characteristics of Egg White Protein Gel During Tea Eggs Making
Auteur: Li, Wenyan
Chen, Hongbing
Shi, Qiang
Tong, Ping
Wu, Yong
Gao, Jinyan
Verschenen in: Food biophysics
Paginering: Jaargang 19 () nr. 3 pagina's 627-636
Jaar: 2024-04-01
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 23 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland