Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 23 gevonden artikelen
 
 
  Encapsulation and Delivery of Clove Essential Oil Using Nanoemulsions: Impact on the Physicochemical, Microbial, and Sensory Properties of Chicken Meatballs
 
 
Titel: Encapsulation and Delivery of Clove Essential Oil Using Nanoemulsions: Impact on the Physicochemical, Microbial, and Sensory Properties of Chicken Meatballs
Auteur: Das, Jyotishka Kumar
Chatterjee, Niloy
Nanda, P. K.
Das, Annada
Nath, Santanu
Pal, S.
Dhar, Pubali
Bandyopadhyay, S.
Verma, Arun K
Sen, Arnab
McClements, David Julian
Das, Arun K.
Verschenen in: Food biophysics
Paginering: Jaargang 19 () nr. 3 pagina's 701-716
Jaar: 2024-07-08
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 23 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland