Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 19 gevonden artikelen
 
 
  Emulsion Gels Based on Quinoa Protein Hydrolysates, Alginate, and High-Oleic Sunflower Oil: Evaluation of Their Physicochemical and Textural Properties
 
 
Titel: Emulsion Gels Based on Quinoa Protein Hydrolysates, Alginate, and High-Oleic Sunflower Oil: Evaluation of Their Physicochemical and Textural Properties
Auteur: Lingiardi, Nadia
Galante, Micaela
Spelzini, DarĂ­o
Verschenen in: Food biophysics
Paginering: Jaargang 19 () nr. 2 pagina's 298-309
Jaar: 2023-12-29
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland