Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 19 gevonden artikelen
 
 
  Improving Gel Properties of Glucomannan/κ-carrageenan Blends by Controlling Ethanol pH for Glucomannan Purification
 
 
Titel: Improving Gel Properties of Glucomannan/κ-carrageenan Blends by Controlling Ethanol pH for Glucomannan Purification
Auteur: Zheng, Mingjing
Wei, Yiman
Jiao, Xiaojia
Jiang, Zedong
Ni, Hui
Li, Qingbiao
Zhu, Yanbing
Verschenen in: Food biophysics
Paginering: Jaargang 19 () nr. 2 pagina's 400-411
Jaar: 2024-02-19
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland