Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 19 gevonden artikelen
 
 
  Alginate and pH Improve Properties of Soy Protein-based Films
 
 
Titel: Alginate and pH Improve Properties of Soy Protein-based Films
Auteur: Amado, LaĆ­s Ravazzi
de Souza Silva, Keila
Mauro, Maria Aparecida
Verschenen in: Food biophysics
Paginering: Jaargang 19 () nr. 2 pagina's 256-268
Jaar: 2023-12-23
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 19 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland