Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 19 gevonden artikelen
 
 
  Physics of Starch System: Rheological and Mechanical Properties of Hydrothermally Modified Elephant Foot Yam Starch
 
 
Titel: Physics of Starch System: Rheological and Mechanical Properties of Hydrothermally Modified Elephant Foot Yam Starch
Auteur: Barua, Sreejani
Luciano, Giorgio
Ahmed, Jasim
Srivastav, Prem Prakash
Vilgis, Thomas A.
Verschenen in: Food biophysics
Paginering: Jaargang 19 () nr. 1 pagina's 71-84
Jaar: 2023-08-01
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland