Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Fatty Acids with Different Chain Lengths and Degrees of Unsaturation on Film Properties of Potato Starch-Fatty Acids Films for Chicken Packaging
 
 
Titel: Effect of Fatty Acids with Different Chain Lengths and Degrees of Unsaturation on Film Properties of Potato Starch-Fatty Acids Films for Chicken Packaging
Auteur: Wu, Xiaonian
Chen, Huirong
Wang, Xiaoyan
Huang, Zhengyu
Fang, Yong
Lin, Qinlu
Ding, Yongbo
Verschenen in: Food biophysics
Paginering: Jaargang 18 () nr. 3 pagina's 457-469
Jaar: 2023-04-28
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland