Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Conjugation Induced by Wet-Heating of Gelatin and Low Methoxyl Pectin Improves the Properties and Stability of Microcapsules Prepared by Complex Coacervation
 
 
Titel: Conjugation Induced by Wet-Heating of Gelatin and Low Methoxyl Pectin Improves the Properties and Stability of Microcapsules Prepared by Complex Coacervation
Auteur: Muhoza, Bertrand
Harindintwali, Jean Damascene
Qi, Baokun
Zhang, Shuang
Li, Yang
Verschenen in: Food biophysics
Paginering: Jaargang 18 () nr. 1 pagina's 95-106
Jaar: 2022-07-06
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland