Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Impact of Saturation of Fatty Acids of Phosphatidylcholine and Oil Phase on Properties of β-Lactoglobulin at the Oil/Water Interface
 
 
Titel: Impact of Saturation of Fatty Acids of Phosphatidylcholine and Oil Phase on Properties of β-Lactoglobulin at the Oil/Water Interface
Auteur: Heiden-Hecht, Theresia
Drusch, Stephan
Verschenen in: Food biophysics
Paginering: Jaargang 17 () nr. 2 pagina's 171-180
Jaar: 2021-12-09
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland