Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Effect of polyphenolic compounds on starch retrogradation and in vitro starch digestibility of rice cakes under different storage temperatures
 
 
Titel: Effect of polyphenolic compounds on starch retrogradation and in vitro starch digestibility of rice cakes under different storage temperatures
Auteur: Zhao, Jing-Wen
Jie-Chen,
Hu, Wen-Xuan
Ling-Chen,
Chen, Fu-sheng
Verschenen in: Food biophysics
Paginering: Jaargang 17 () nr. 1 pagina's 26-37
Jaar: 2021-10-27
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland