Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Influence of repeated freeze–thaw treatments on the functional and structural properties of myofibrillar protein from mirror carp (Cyprinus carpio L.)
 
 
Titel: Influence of repeated freeze–thaw treatments on the functional and structural properties of myofibrillar protein from mirror carp (Cyprinus carpio L.)
Auteur: Du, Xin
Li, Haijing
Nuerjiang, Maheshati
Rui, Litong
Kong, Baohua
Xia, Xiufang
Shao, Meili
Verschenen in: Food biophysics
Paginering: Jaargang 16 () nr. 4 pagina's 492-501
Jaar: 2021-08-30
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland