Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Emulsions Stabilised by Polyethylene Glycol (PEG) 40 Stearate and Lactoferrin for Protection of Lactoferrin during In Vitro Digestion
 
 
Titel: Emulsions Stabilised by Polyethylene Glycol (PEG) 40 Stearate and Lactoferrin for Protection of Lactoferrin during In Vitro Digestion
Auteur: Niu, Zhigao
Thielen, Ilonka
Loveday, Simon M.
Singh, Harjinder
Verschenen in: Food biophysics
Paginering: Jaargang 16 () nr. 1 pagina's 40-47
Jaar: 2020-07-27
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland