Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Physical Stability and Interfacial Properties of Oil in Water Emulsion Stabilized with Pea Protein and Fish Skin Gelatin
 
 
Titel: Physical Stability and Interfacial Properties of Oil in Water Emulsion Stabilized with Pea Protein and Fish Skin Gelatin
Auteur: Vall-llosera, Mar
Jessen, Flemming
Henriet, Pauline
Marie, Rodolphe
Jahromi, Mastaneh
Sloth, Jens J.
Mohammadifar, Mohammad Amin
Petersen, Heidi Olander
Jørgensen, Bo Munk
Casanova, Federico
Verschenen in: Food biophysics
Paginering: Jaargang 16 () nr. 1 pagina's 139-151
Jaar: 2020-10-13
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland