Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Analysis of Freeze-Thaw Behavior of Double (W1/O/W2) Emulsions by Differential Scanning Calorimetry: Effects of Inner Salt Concentration and Solid Fat Content
 
 
Titel: Analysis of Freeze-Thaw Behavior of Double (W1/O/W2) Emulsions by Differential Scanning Calorimetry: Effects of Inner Salt Concentration and Solid Fat Content
Auteur: Márquez, Andrés L.
Wagner, Jorge R.
Verschenen in: Food biophysics
Paginering: Jaargang 16 () nr. 1 pagina's 98-108
Jaar: 2020-10-02
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 12 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland