Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Preparation of Pickering Flaxseed Oil-in-Water Emulsion Stabilized by Chitosan-Myristic Acid Nanogels and Investigation of Its Oxidative Stability in Presence of Clove Essential Oil as Antioxidant
 
 
Titel: Preparation of Pickering Flaxseed Oil-in-Water Emulsion Stabilized by Chitosan-Myristic Acid Nanogels and Investigation of Its Oxidative Stability in Presence of Clove Essential Oil as Antioxidant
Auteur: Hosseini, Elnaz
Rajaei, Ahmad
Tabatabaei, Meisam
Mohsenifar, Afshin
Jahanbin, Kambiz
Verschenen in: Food biophysics
Paginering: Jaargang 15 () nr. 2 pagina's 216-228
Jaar: 2019-12-13
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland