Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Improving the Solubility of Myofibrillar Proteins (MPs) by Mixing with Sodium Alginate: Effects of pH, Mixing Ratios and Preheating of MPs
 
 
Titel: Improving the Solubility of Myofibrillar Proteins (MPs) by Mixing with Sodium Alginate: Effects of pH, Mixing Ratios and Preheating of MPs
Auteur: Li, Min
Wu, Juqing
Chen, Zhigang
Wu, Tao
Verschenen in: Food biophysics
Paginering: Jaargang 15 () nr. 1 pagina's 113-121
Jaar: 2019-08-31
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland