Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Thermal Versus High Hydrostatic Pressure Treatments on Calcium-added Soybean Proteins. Protein Solubility, Colloidal Stability and Cold-set Gelation
 
 
Titel: Thermal Versus High Hydrostatic Pressure Treatments on Calcium-added Soybean Proteins. Protein Solubility, Colloidal Stability and Cold-set Gelation
Auteur: Piccini, LucĂ­a
Scilingo, Adriana
Speroni, Francisco
Verschenen in: Food biophysics
Paginering: Jaargang 14 (2018) nr. 1 pagina's 69-79
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland