Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Formation, Stability and In Vitro Digestion of β-carotene in Oil-in-Water Milk Fat Globule Membrane Protein Emulsions
 
 
Titel: Formation, Stability and In Vitro Digestion of β-carotene in Oil-in-Water Milk Fat Globule Membrane Protein Emulsions
Auteur: Li, Qi
He, Shenghua
Xu, Weili
Peng, Fangshuai
Gu, Cheng
Wang, Rongchun
Ma, Ying
Verschenen in: Food biophysics
Paginering: Jaargang 13 (2018) nr. 2 pagina's 198-207
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Springer US, New York
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland